Тренінги для управлінських команд ЦПМСД

Тренінги для управлінських команд ЦПМСД

1 Вересень 2019

Тренінги “Управління автономними закладами первинної медичної допомоги” спрямовані на підвищення потенціалу управлінських команд центрів первинної медичної допомоги в управлінні медичними закладами в умовах реформування системи фінансування сфери охорони здоров’я.

Учасники

Представники управлінських команд центрів первинної медико-санітарної допомоги Харківської області.

Завдання тренінгів 
Розвинути компетентність управлінських команд ЦПМД в

  • стратегічному управлінні в умовах переходу на капітаційну модель фінансування;
  • реорганізації діяльності ЦПМД в умовах автономізації (розвиток функцій управління персоналом, фінансами, взаємодії с пацієнтами та лікарями в умовах контрактування);
  • управлінні практиками сімейного лікаря

План навчальної програми

1 модуль: Нові завдання в управлінні ЦПМД за нової системи фінансування
2 модуль: Стратегічне управління та фінанси
3 модуль: Створення системи роботи з персоналом
4 модуль: Створення системи сервісу та управління фінансами
5 модуль: Розбудова комунікація
6 модуль: Впровадження змін

Тренери

Олена Решетняк – голова правління Агенції змін «Перспектива», засновник Харківської Експертної групи підтримки медичної реформи, експерт з питань управління фінансами, менеджменту, управління змінами, стратегічного планування.

Професійний досвід: 25-річний досвід створення та проведення навчальних програм/тренінгів для дорослої аудиторії; 14-річний досвід консалтингу для бізнес організацій, т.ч. 7 років – для медичних закладів.

Михайло Довгопол – засновник Харківської Експертної групи підтримки медичної реформи, експерт з питань управління змінами, стратегічного планування, розвитку людських ресурсів.

Професійний досвід: 17-річний досвід створення та проведення навчальних програм/ тренінгів для дорослої аудиторії; 14-річний досвід консалтингу для бізнес організацій, т.ч. 7 років – для медичних закладів.

Якщо ви бажаєте долучитись до наших навчальних програм, звертайтеся за електронною поштою до координаторки з навчання та консультування Крістіни Куропатенко ngo.perspectives@gmail.

Поділитися
Tweet
Follow us