Тренінги для сімейних лікарів – ФОП

Тренінги для сімейних лікарів – ФОП

22 Липень 2019

Cерія тренінгів «Успішний лікар приватної практики» спрямована на те, щоб допомогти лікарям вибудувати процес послідовного створення своєї практики, – від ідеї до її втілення. А також зрозуміти свою відмінність від комунального підприємства та знайти унікальну нішу, аби працювати саме з тими пацієнтами, які потребують їхніх послуг.

Аудиторія 

лікарі первинної ланки , які планують створення автономних практики на первинному рівні в Харківської області, а також діючі лікарі-ФОП.

Завдання:
Розвинути компетентність лікарів ЗПСМ -ФОП в

  • створенні бізнес-моделі практики;
  • управлінні автономною практикою, фінансовому плануванні;
  • розбудові комунікації та системи сервісу в практиці.

Завдяки тренінгам сімейні лікарі:

  • дізнаються про всі тонкощі ведення сучасної приватної лікарської практики;
  •  отримають практичні навички управління приватною практикою, фінансового планування;
  • навчаться керувати персоналом, розбудовувати комунікацію та систему сервісу в практиці.

Навчальна програма

1 модуль: місце автономної практики в оновленій системі охорони здоров’я України
2 модуль: бізнес-модель автономної практики
3 модуль: управління фінансами
4 модуль: управління персоналом та сервіс

Викладачі

Олена Решетняк – голова правління Агенції змін «Перспектива», засновник Харківської Експертної групи підтримки медичної реформи, експерт з питань управління фінансами, менеджменту, управління змінами, стратегічного планування.

Професійний досвід: 25-річний досвід створення та проведення навчальних програм/тренінгів для дорослої аудиторії; 14-річний досвід консалтингу для бізнес організацій, т.ч. 7 років – для медичних закладів.

Михайло Довгопол – засновник Харківської Експертної групи підтримки медичної реформи, експерт з питань управління змінами, стратегічного планування, розвитку людських ресурсів.

Професійний досвід: 17-річний досвід створення та проведення навчальних програм/ тренінгів для дорослої аудиторії; 14-річний досвід консалтингу для бізнес організацій, т.ч. 7 років – для медичних закладів.

Якщо ви бажаєте долучитись до наших навчальних програм, звертайтеся за електронною поштою до координаторки з навчання та консультування Крістіни Куропатенко ngo.perspectives@gmail.


Поділитися
Tweet
Follow us